Etiket Sonuçları: Pansiyon

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz pansiyonlarında yerleşmeye hak kazananların listesine ulaşmak için aşağıdaki linkte tıklayabilirsiniz.

Eyl

Üsküdar Bulgurlu Erkek Öğrenci Yurdu ile Üsküdar Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdumuzda öğrencilerimiz hafta içi etüd çalışması yaparak günü tamamlıyor. Müdür Yardımcımız Sn. Muhammet Aydın'a ve belletmen öğretmenlerimize katkıları için teşekkür ederiz.

Tem

Müdürümüz Sn. Dr. Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn. Ayşe Bozdağ Bakanlığımız tarafından kiralanan ikinci erkek yurdumuz olarak yeni eğitim yılına hizmete yetiştirilmek üzere hazırlıkları yapılan Üsküdar Bulgurlu Erkek Öğrenci Yurdumuzu ziyaret etti.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Üsküdar'da ikinci erkek yurdumuz Bakanlığımız tarafından kiralanmıştır. Desteklerinden ötürü başta Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer'e, Valimiz Sn. Ali Yerlikaya'ya, Kaymakamımız Sn. Önder Bakan'a, Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sn. Halil İbrahim Topçu'ya, İnşaat ve Emlak Genel Müdürümüz Sn. Umut Gür'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Levent Yazıcı'ya,  İl Milli Eğitim Eski Müdür Yardımcımız Sn. Hatice Özdemir'e, İlçe Milli Eğitim Eski Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Özcan Türkoğlu'na teşekkürlerimizi arz ederiz. Desteklerinden ötürü Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı'na (KELEV) teşekkür ederiz. Yeni yurt binamız okulumuza hayırlı uğurlu olsun.

Haz

Okul Müdürümüz Sn. Dr. Muharrem Bayrak, Müdür Başyardımcımız Sn. Ayşe Bozdağ ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Sn. Muhammet Aydın, Kilyos Erkek Öğrenci Yurdumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarının karşılanması konusundaki desteklerinden ötürü başta Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Koç'a ulaşım gibi önemli bir konudaki desteği ve emeği için Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat 'a, tüm bu süreç boyunca her konuda destek veren BJK - Kabataş Vakfı'na, Kabataş Erkek Liseliler Derneği'ne ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı'na teşekkür ederiz.

May

Vali Yardımcımız Sn. Levent Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şubesinden Restorasyondan Sorumu Şube Müdürü Sn.Adem Say ve Müdürümüz Sn.Dr.Muharrem Bayrak inşaat süreci devam eden yurdumuzla ilgili ALBA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yakup Delibalta,Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsa Ak ile bir araya gelerek süreçle ilgili bilgi aldı.

Ara

Müdürümüz Sn.Dr.Muharrem Bayrak, Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, Müdür Yardımcımız Sn.İdris Tekin, Müdür Yardımcımız Sn.Gülay Akgül, Okul Aile Birliği Başkanımız Sn. Başak Arslantürk ve Muhasip Üyemiz Sn.Aylin Gülen Mutluel Sarıyer Kilyos Yurdumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener okulumuzu ziyaret ederek, yatakhane binamızın restorasyon süreciyle ilgili incelemelerde bulundu.

Eyl

Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanı Sn. Durmuş Can ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Necati Yener, Üsküdar ve Kilyos'ta bulunan erkek öğrenci yurtlarımızı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eyl

Müdürümüz Sn.Muharrem Bayrak ve Müdür Başyardımcımız Sn.Ayşe Bozdağ, inşaat süreci devam eden yurdumuzla ilgili ALBA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yakup Delibalta, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsa Ay ve Şantiye Şefi Sn.Özge Artan ile bir araya gelerek süreçle ilgili bilgi aldı.

Eyl

Kilyos Yurdumuz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine hazır olarak misafirlerini bekliyor.

Emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ağu

Yüz yüze eğitimin üçüncü aşamasına başladığımız 02.11.2020 tarihinden önce okulumuzda ve erkek öğrenci yurdumuzda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzun ögrenci yurdunda ikinci yarıyıldan itibaren giriş çıkış ve etüt yoklamalarında otomasyon sistemine geçilmiş olup , velilerimize otomasyon sistemi ile öğrencisine ait bilgiler anlık olarak ulaşmaktadır.

Yurdumun Değerleri programının ilki Kabataş Erkek Lisesi erkek öğrenci yurdunda gerçekleşti.