Etiket Sonuçları: 29 ekim

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapsamında düzenlenen tören ve etkinlik programımız,okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliği Başkanımız, öğrencilerimiz ve Kabataş Erkek Liseliler Derneği Genel Sekreteri ile İstanbul Kabataş Erkek Liseliler Derneği temsilcilerinin katılımıyla Galip Vardar Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sn. Sema Çimen,  Müzik Öğretmenimiz Sn. Özgen Zeybek, Bilişim Öğretmenimiz Sn. İsmail Kurt, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sn. Hakan Sümer'e teşekkür eder; programda yer alan öğrencilerimizi çalışmalarından ötürü tebrik ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Tebrikat Töreni, Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, Belediye Bşk. Yrd. Sn. A. Rıza Yılmaz, İlçe Emniyet Müd. Sn. Ercan Çamırcı, Şube Müdürümüz İbrahim Aybek,Siyasi Partilerin Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Kabataş Erkek Lisesinde gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yılı kutlu olsun. Diğer yıllarda olduğu gibi tüm öğrencilerimizin katılımını yüz yüze sağlayamasak da çevrimiçi olarak tüm Kabataş ailesiyle bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Tüm Kabataş ailesini 29 Ekim saat 11.00'de youtube kanalımıza bekliyoruz.

Ekm

İstanbul Valiliği tarafından Vatan Caddesinde kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katıldık.

Ekm

Beşiktaş Kaymakamlığımızın Cumhuriyet Bayrami ilçe törenine katıldık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul törenimiz Galip Vardar Binası Konferans salonunda yapıldı.