Tem

OKULUMUZU KAZANAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PAYDAŞLARI TEBRİK EDİYORUZ.

2018 LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞ VE İŞLEMLERİ 13 AĞUSTOS - 7 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA (10.00 - 16.00)YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER

1-Öğrencilerin yasal velileri anne babalarıdır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velileri (Anne veya Baba) tarafından takip edilir.

2-Öğrenci ve velilerin kimlik fotokopileri.

3-2 Adet vesikalık  fotoğraf. (Öğrenci)

4-Öğrenci dosyası (Okuldan temin edilecektir.)

5-II.Yabancı Dil ve Resim/Müzik dersi seçim formu. (Okuldan temin edilecektir.)

6-Okul-öğrenci-veli sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.)

7-Öğrenci bilgi formu. (Okuldan temin edilecektir.)

Tem

2018 yılı Mezuniyet Töreni´mizi teşriflerinizden onur duyarız.

Fatih GÜLDAL

Kabataş Erkek Lisesi Müdürü

Tarih: 03 TEMMUZ 2018

Yer: Kabataş Erkek Lisesi

Saat: 18.00

Mrt

Sayın velilerimiz ikinci dönem veli toplantımız 15/04/2018 Pazar günü saat:10.00´da her öğrencinin kendi sınıfında yapılacaktır.

Mrt

Şbt

21 Şubat Çarşamba günü Sosyal Medya ve İnternet Hukuku başlıklı seminerimizi Hamdi Saver salonumuzda gerçekleştiriyoruz.

Yrd.Doç.Dr. Elif KÜZECİ tarafından gerçekleşecek seminer konu başlıkları aşağıdaki gibidir.

Sosyal Medya ve İnternet Hukuku-Konu Başlıkları şu şekildedir.
- Bilişim hukukunun kapsamı ve anlamı
- Bilişim ve hukuk kesişiminde karşılaşılan sorunlara ilişkin örnekler
- Kişisel verilerin korunmasının önemi
- Sosyal medya okur-yazarlığı ve sosyal medya etiği

Konferans başvurularının sona ermesi

25 Ocak 2018

Konferansa katılıma hak kazanan başvurucuların açıklanması

30 Ocak 2018

Konuşma yapmak isteyen katılımcıların konuşma tam metinlerinin E-Posta ile gönderilmesi

9 Şubat 2018

Konferansları verecek katılımcıların ve bu konferansların alt başlıklarının açıklanması

16 Şubat 2018

KABATAŞ ERKEK LİSESİ SİYASAL BİLİMLER VE HUKUK KULÜBÜ 1. SİYASAL BİLİMLER KONFERANSI

26 Şubat 2018

Kas

1 Aralık Cuma günü 3. ders saatinde dokuzuncu sınıflarımızın Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü dersi sınavı yapılacaktır.

Sayın velilerimiz birinci dönem veli öğretmen görüşmesi 3 ARALIK 2017 Pazar günü saat:10.30 da her öğrencinin kendi sınıfında yapılacaktır.