Konferans başvurularının sona ermesi

25 Ocak 2018

Konferansa katılıma hak kazanan başvurucuların açıklanması

30 Ocak 2018

Konuşma yapmak isteyen katılımcıların konuşma tam metinlerinin E-Posta ile gönderilmesi

9 Şubat 2018

Konferansları verecek katılımcıların ve bu konferansların alt başlıklarının açıklanması

16 Şubat 2018

KABATAŞ ERKEK LİSESİ SİYASAL BİLİMLER VE HUKUK KULÜBÜ 1. SİYASAL BİLİMLER KONFERANSI

26 Şubat 2018

Kas

1 Aralık Cuma günü 3. ders saatinde dokuzuncu sınıflarımızın Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü dersi sınavı yapılacaktır.

Sayın velilerimiz birinci dönem veli öğretmen görüşmesi 3 ARALIK 2017 Pazar günü saat:10.30 da her öğrencinin kendi sınıfında yapılacaktır.

Genel Müdürlüğümüze bağlı hazırlık sınıfı bulunan okullarda 1 inci yabancı dil dersini İngilizce olarak öğrenim gören hazırlık sınıfı öğrencilerinin; İngilizce okuma-anlama, dinleme-anlama, konuşma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi, kendini ifade etme, iletişim kurma, iş birliği yapma ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi, kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayarak yabancı dil öğrenmeye yönelik bilgi, beceri ve tutumları ile yabancı dildeki kelime dağarcıklarının zenginleştirilerek öğrenci odaklı ve çok yönlü öğrenme ortamlarında gündelik hayatta ihtiyaçları olan yabancı dil konuşma becerilerinin geliştirilmesi, iletişim kurma ve etkileşim becerilerinin artırılması amacıyla "Söz Sende" İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Serbest Konuşma Yarışması düzenlenmiştir.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şermin TAVUKÇU tarafından verilen judo kursumuz her çarşamba 15.00 - 17.00 arası

GÜZEL ÜLKEMİZİN VE İSTANBUL´UN FARKLI YERLERİNDEN GELİP ARAMIZA YENİ KATILAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DÜZENLİYECEĞİMİZ ROZET TÖRENİMİZE BÜTÜN HAZIRLIK SINIFI VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

YER:HAMDİ SAVER SALONU

TARİH:23/10/2017

SAAT:10.00

Kıymetli Velilerimiz,

Kabataş Erkek Lisesi Okul Aile Birliği’nin yıllık olağan Genel Kurul toplantısı 15.10.2017 pazar günü saat 11:00´de Hamdi Saver Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk şartı aranmaksızın katılanların çoğunluguyla karar alınmak üzere 22.10.2017 Pazar günü saat 11:00’ de yapılmasına karar verildi.

Saygıdeğer velilerimizin katılımını, saygıyla arz ederiz.

SAYIN VELİLERİMİZ YEMEKHANEDEN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİNE İLİŞKİN FORM EKTE SUNULMUŞTUR.

ÖNEMLİ: YEMEKHANE KONTENJANLA SINIRLI OLUP BAŞVURU ÖNCELİĞİNE GÖRE KAYIT YAPILACAKTIR.