Ekm

Görsel sanatlar öğretmenimiz Hakan SÜMER kordinatörlüğünde okulumuz sinama kulübü tarafından çekilen "KÜFE"  filmi  Uluslararası Marmaris Kısa Film Festivalinde birinci olmuştur. Filmin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yayın yasağı kalktığında filmimiz okul sitemizde yayınlanacaktır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Kerem Dulundu Türkiye Atatürk Kupası Winsörf RS-ONE kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi ve ailesini tebrikederiz.

Ekm

Felsefe kulübümüzün düzenlemiş olduğu etkinlikte "Fizik ve Felsefe arasındaki ilişki" sunumuyla Dr. Semra UÇAR konuk oldu.

Ekm

Aramıza yeni katılan kardeşlerimiz için boğaz turu gerçekleştirdik

Turda Ali Salih Köse öğretmenimizin sazından dökülen nağmelere eşlik ederken Zafer hocamızın rehberliğinde boğazın bilinmeyenlerine doğru bir yolculuk gerçekleştirdik. Okul aile birliği başkanımız Meryem hanım ve gönüllü velilerimizin ikramları ile Kabataş Erkek Lisesi ailesine yeni katılan kardeşlerimiz ile içten sıcak bir gün geçirdik. Emeği geçenlere teşekkürler.

Eyl

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZ BÜYÜK BİR COŞKU İLE YAPILDI.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ailemize katılan yeni öğrencilerimizle, rehberlik servisimizin planladığı orta öğretime uyum programı sınıflarda yürütülmeye başlandı. Öğrencilerimizin birbirlerini,okulu, çevreyi ve okulun diğer öğelerini tanıma fırsatı bulduğu çalışmalar bir hafta boyunca sürecek etkinliklerle devam edecektir.

Okulumuz 12-C sınıfı öğrencilerinden Asena Karolin Özdemir

LYS  DİL-1 ve DİL-2 puan türlerinde Türkiye birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

İngilizce kulübümüzün bu yıl 22-23 Mayıs tarihlerinde sekizincisini düzenlediği İngilizce Scrabble Turnuvası’na İstanbul genelinden 11 okul katılmıştır. Etkinliğimiz danışman öğretmenlerimizin gözetmenliğinde öğrencilerimiz tarafından organize edilmiştir. İki gün süren etkinlikte farklı okullardan öğrenciler ve öğretmenler tanışmış ve okullar arasında kardeşlik bağı kurulmuştur. Kelime haznesini genişletmeyi hedefleyen oyunda öğrenciler İngilizce kelime bilgilerini geliştirmiştir. Turnuvada birinci gelen öğrenciye ödül olarak 750 TL, ikinciye 550 TL, üçüncüye 400 TL, dördüncüye 250 TL değerinde hediye çeki verilmiştir.

May

26 Mayis 2017 Cuma gunu Kus Gozlem Kulubumuz Danisman Ogretmenimiz Selin Miletli  ve rehber Ogretim Gorevlisi Sn.Ergun Bacak ile Belgrad Ormani´na gitmis ve bolgede cesitli incelemeler yapmistir.Ogrencilerimiz kuslarin cikardigi seslerin nasil tanimlanabildigi ve cesitli agac ve bitki turlerini tanima ile ilgili guzel deneyimler kazanmistir. Istanbul Universitesi Orman Fakultesi Ogretim Gorevlisi Sn.Ergun Bacak´a sagladigi guzel katkilar icin tesekkur ediyoruz.

May

Kabataş Erkek Lisesi Tiyatro Kulübü bu yıl Friedrich Dürrenmatt´ın "Fizikçiler" oyununu sahneliyor.
Ekibimiz oyunun galasını PAM etkinliği çerçevesinde Profilo AVM sahnelerinde 20 Mayıs´ta gerçekleştirdi.
Perde, dönem sonuna kadar kapanmayacak  ve oyunumuz çeşitli sahnelerde oynanmaya devam edecek.

Bizi izlemeye devam edin.

May

Kanada İstanbul Başkonsolosluğu ve Kabatas Uzak Doğu Asya & Dünya Kulübü işbirliği ile okulumuzda etkinlik düzenlendi. Kanada İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon, Kanada ve Türkiye arasındaki ilişkiler hakkında öğrencilerimize seminer verdi. Ayrıca Ticaret Müsteşarı Barış Satar’da Kanada’da eğitim fırsatları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

May

Beşiktaş ilçesinde yapılan Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Yarışması´nda 24 lise arasında Kabataş Erkek Lisesi 1. olmuştur. Semih Çelik, Zeynep Ceren Şen, Bilgesu İzgi ve Mahiye Merve İğdeci´den oluşan  Edebiyat takımımızı kutluyorum.

May

NEVŞEHİR´DE DÜZENLENEN SATRANÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KIZ TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

KIZ TAKIMI

GENEL TAKIMIMIZ TÜRKİYE BEŞİNCİSİ OLMUŞTUR.

GENEL TAKIMIMIZ