Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Beyin Cerrahı Sayin Prof.Dr. Türker Kılıç´ı okulumuzda misafir ettik. Kendilerine değerli görüşleri ve öğrencilerimize katkıları için teşekkür ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18 Eylül 2018 tarihinde eğitim-öğretim dönemi açılışı vesilesiyle Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un da içerisinde bulunduğu bir heyetle okulumuza teşrif etmişti.

Kabataş Erkek Lisesi Uzakdoğu Asya ve Dünya Projesi üyesi öğrencilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza "Galiçya Şehitlerimiz" hatırasına Macaristan, Polonya ve Çek Cumhuriyeti'ne gerçekleştirmek istedikleri ziyaretlerle ilgili destek talebini içeren mektubu bizzat elden takdim etmişti.

Sayın Cumhurbaşkanımız bahsi geçen mektubu okumuş ve 1.Dünya Savaşı esnasında Osmanlı toprakları dışında en çok şehit verdiğimiz cephe olan Galiçya Cephesi'nde şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi ziyaret etmemiz adına her ülkeye 12 şer kişi olmak üzere heyetimiz için gerekli talimatları vermiştir.

Dünyada en fazla ülkeye ve en fazla noktaya uçan havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran Türk Hava Yollarımız, "Galiçya Şehitlerimiz" hatırasına gerçekleştireceğimiz Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Polonya ziyaretlerimizin resmi sponsoru oldu.

10 Kasım 2018 Atatürk'ü Anma Programımız

10 Kasım Atatürk ´ü Anma Programı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

30 öğrencimiz ile İstanbul Üniversitesi Teknokentte bulunan Sankara Beyin Araştırmaları ve Biyoteknoloji Merkezini ziyaret ettik.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı okulumuz mezunu Sayın Çağatay Kalkancı´yı ziyaret ederek okulumuza bugüne kadar ki yaptiklari ve bundan sonra yapacakları katkılar için teşekkür ettik.

Beşiktaş İlçesi Kaymakamımız Sayın Önder Bakan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Önder Arpacı okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Kabataş Erkek Lisesi Siyaset Bilimi ve Hukuk kulübümüz Şehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Coşkun Çakır makamlarında ziyaret edildi. Karşılıklı işbirliği ve ortak projeler konusunda görüşüldü.

12. Sınıflardan 120 öğrencilerimiz ile bugün Koç Üniversitesi'ndeydik. Bölümler, fiziki imkanlar, sosyal etkinlikler, burslar, yurt dışı çalışmaları ile ilgili yapılan bilgilendirmelerden sonra kampüs turu ile gezi tamamlanmıştır. Koç Üniversitesi'nde şuan eğitim görmekte olan mezunlarımız da öğrencilerimize eşlik etmişlerdir.

1988 Mezunları 30. Yıl Plaket Töreni Galip Baba Kültür ve Sanat Binası'nda yapıldı. Mezunlar Derneğimize ve bu törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm mezunlarımızı kutluyoruz.

Kabataş CIP Kulübü olarak, İstanbul Maratonu´na sayılı günler kala Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile birlikte antrenmanımızı gerçekleştirdik.

Kabataş Erkek Lisesi CIP kulübü olarak Burak Reis İlköğretim Okulu´nu ziyaret ettik. Birlikte drama aktiviteleri yapıp hem eğitici hem öğretici oyunlar oynadık.

Kabataş Erkek Lisesi Şiir Kulübü öğrencileri olarak Beyazıt Devlet Kütüphanesi´nde düzenlenen "Yahya Kemal Şiiri" programına katıldık.

Kabataş Golf takımı çalışmalara başlamıştır.  Sahalarını bizlere açan Ataşehir Golf kulübüne teşekkür ederiz. Herhafta antrenmanlarınız hem okulumuzda hemde sahada devam edecektir.