ROBOTİK KULÜBÜMÜZ "KELROT"

Kulübün Adı: Robotik Kulübü

Kuruluş Amacı,Hedefleri: Robotik kulübünde amacımız teknolojiye ve robotiğe ilgi duyan öğrencilere hem kendi bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını hem de arkadaşlarından ve sektördeki isimlerden yeni şeyler öğrenmelerini sağlayacak etkinliklerde bulunmak, bunu yaparken ise öğrencilere yalnızca teknoloji alanında değil, sponsor bulma, halkla ilişkiler gibi alanlarda da katkıda bulunmaktır.

Bu Sene Yapılan Faaliyetler: FRC yarışmasının Turkish Off-Season ayağına katıldık ve 2500 dolar para ödülü aldık.

Bu Sene Yapılması Planlanan Faaliyetler: VEX Robotics Competition yarışmasına katılacağız, Dönem sonunda bir, senede iki defa olmak üzere okulumuzda robot günleri düzenleyeceğiz, Sumo robotları yapacağız,  Bunlar dışında ufak sürprizlerimiz de olacaktır pek tabi :)

Neden Bu Kulübü Seçmeliyim: Elektronik,mekanik,yazılım veya sponsorluk fark etmeksizin kendi deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşabileceğiniz, bizim size katacaklarımızdan faydalanabileceğiniz bir kulüp eminiz ki size birçok şey katacaktır.Daha az nerd olanlar içinse yeni arkadaşlıklar (gerek ulusal, gerek uluslararası) kurabileceğiniz bir platformuz.

Kulüp Başkanı:Onat Köylüoğlu

Kulüp Rehber Öğretmeni:İzlen Toprak