PSİKOLOJİ KULÜBÜ

KURULUŞ AMACI, HEDEFLERİ: Öğrencilere sosyolojik ve psikolojik bağlantılarla olaylara karşı eleştirel ve farklı bakış açıları kazandırmak ve psikoloji hakkında detaylı bilgi sahibi olmalarını sağlamak için kurulmuştur.

BU YIL YAPILAN FAALİYETLER: Yıllık plan kararlaştırıldı. Mandela etkisi, flört şiddeti vb. konularda aktif eleştiri ortamı oluşturuldu. İstanbul Üniversitesi’nde ünlü ve deneyimli psikologlar tarafında gerçekleştirilen Travma Sempozyumu’na gidildi.

BU YIL YAPILMASI HEDEFLENEN ETKİNLİKLER: Öğrenciler üzerindeki stres ve hissedilen baskının azalması için meditasyon etkinlikleri düzenlenecek. Psikoloji alanında yazılmış kitapların incelemeleri yapılacak. Okulumuzda psikologların davet edileceği seminerler düzenlenecek. Kulübümüzü dışarıya da taşımak için ikinci dönem sosyal deneyler gerçekleştirilecek.

NEDEN BU KULÜBÜ SEÇMELİYİM: Farklı bakış açıları edinerek eğlenceli bir tartışma ortamının içine girebilirsin. Etkinlikleri süper ve gelecekte birçok katkı sağlayacak bir kulübüz.

KULÜP BAŞKANI: Nil DUMAN

KULÜP REHBER ÖĞRETMENLERİ: Orhan TEKİN