KABATAŞ ERLEK LİSESİ ÇOCUK EĞİTİM DERNEĞİ’NDE

Kabataş Erkek Lisesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri ,kulüp öğretmeni Süheyla Öztığ, Okul Aile Birliği Başkanı Meryem Öztemir ve okul müdürü Fatih Güldal “Sessizliğime Kulak Ver” projesi kapsamında Çocuk Eğitim Derneği (ÇED)i ziyaret ettiler.

Çocuk Eğitim Derneği koordinatörü Melike Argiş’in yapmış olduğu sunumda bu projeye gönül vermiş okulumuz öğrencileriyle sunuma katılmış olan konuklar bilgilendirildi.

2009 yılından bu yana okulumuz Kabataş Erkek Lisesi ve Çocuk Eğitim Derneği ile beraber yürütülen “Sessizliğime Kulak Ver” projesi kapsamında her yıl okulumuzdan gönüllü onlarca arkadaşımızla anaokul çağında işitme engeli olan pek çok kardeşimiz bir araya geliyor, çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor.Ayrıca kulübümüzde işitme engeli olan insanlarla daha rahat iletişim kurabilmeleri adına, bu projeye gönül vermiş okulumuz öğrencilerine işaret dili dersleri de verilmekte.

Gizem BOZDEMİR

Yayın: 21.10.2016 - Güncelleme: 21.10.2016 12:05 - Görüntülenme: 671