KABATAŞ ERKEK LİSESİ TED İSTANBUL KOLEJİ 1. SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU’NDA

25-26 Mart’ta Ted İstanbul Koleji’nin düzenlediği  1. Sosyal Bilimler Sempozyumu’na, Kabataş Erkek Lisesi  Felsefe Kulübü olarak altı öğrenciyle katılmıştır. Sempozyumda ‘Toplumsal Cinsiyet Ayrımcılığı’ konusu;  katılımcı öğrenciler tarafından kültür, aile, siyaset/hukuk, ekonomi, sanat           ve  eğitim alt başlıkları altında incelenmiştir.  Öğrenciler ürettikleri çözüm yollarını bildirgeler halinde sunmuşlardır. Felsefe Öğretmeni Yalçın ÖZTÜRK ’ün  rehberliğinde sempozyuma katılan Şeyma ÇOPUR, Deniz İNAN, Berk DÖNMEZ, Emine Nur KILIÇ, Atahan UYSALER, Berkin GÜVEN  başarılı sunumlarıyla  sempozyumda  dikkatleri üzerlerine çekmişlerdir. Kabataş Erkek Lisesi ailesi olarak  öğrenci ve arkadaşlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 28.03.2016 - Güncelleme: 28.03.2016 12:10 - Görüntülenme: 699