Birimlerimiz

Meryem Öztemir (Başkan)
Mustafa Uğur Amasya (Başkan Yardımcısı)
Neşe Gülsüm Köprülü (Muhasip Üye)
Reşat Sönmez (Sekreter)
İlgen Sevim (Üye)

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Bülent Bingül
İnci Altıntuğ
Esra Torlak
Gönül Dempsey
Eylem Ayan

Denetim Kurulu

Ceylan Sezer

Denetim Kurulu Yedek Üye

Emine Alan

Kulüp Adı:Akıl Oyunları Kulübü

Kulübün Amacı/Hedefleri: Akıl oyunları kulübünde amacımız akıl oyunlarına ilgisi ve yeteneği olan öğrencileri bir araya getirmek ve bu alanda kendilerini geliştirmelerime yardımcı olmaktır.

Bu Sene Yaptığımız Etkinlikler: Üyelerimizle bir tarama yaptık, Çeşitli akıl oyunları ile ilgili çalışmalarda bulunduk.

Bu Sene Yapacağımız Etkinlikler: Şu ana kadar yaptığımız gibi Çarşamba günleri okul çıkışında çalışmalarımıza devam edeceğiz, Yarışmalara katılacağız, hatta sponsor bulabilirsek bir tane de biz düzenleyeceğiz.

Neden Bu Kulübü Seçmeliyim: Eğer akıl oyunlarıyla bir geçmişiniz olduysa ve buna devam etmek istiyorsanız veyahut ilginiz varsa ve öğrenmek istiyosanız sizi çalışmalarımıza bekleriz.

Kulüp Başkanları:Sude Temiz, Onat Köylüoğlu

Kulüp Rehber Öğretmenleri:Sedat Temel, Hakan Pekacar, Nurdan Tokatlı Çalgın, Selçuk Aycil