Ekm

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Sevgili velilerimiz, 12. sınıf olmak öğrencilerimizi hem fiziksel, hem de duygusal açıdan çok zorluyor. Sınava hazırlanan öğrencilerimize destek olan siz ebeveynlerimiz için de bazen süreç zorlayıcı olabiliyor.  Bu atölye çalışmasında; Ergen beyni nasıl çalışır? Çocuğumun fiziksel ihtiyaçları nedir? Çocuğuma nasıl duygusal destek verebilirim? Bu zorlu süreçte kendime nasıl destek olabilirim?  Sorularına cevap bulmaya çalışacağız.  Atölye 1 Kasım 2019 Cuma günü 9.30-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Öğleden sonra işlerine yetişmek isteyen velilerimiz için başlangıç ve bitiş saatlerine önem vereceğiz.  Atölye sürecini Uzm. Psk. Dan. Elif AKSOY yürütecektir.  Katılmak isteyen tüm 12. sınıf ebeveynlerini çalışmaya bekliyoruz. Sorularınız için kabatasrehberlik@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Sevgiler...

Ekm

Okulumuz 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli toplantısı 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 11:00' de yapılacaktır.

Ekm

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 13.10.2019 Pazar Günü saat 10:00'da yapılacaktır ancak yeter sayısına ulaşılamazsa 20.10.2019 Pazar Günü Yapılacaktır.