AKIL OYUNLARI KULÜBÜ

Kulüp Adı:Akıl Oyunları Kulübü

Kulübün Amacı/Hedefleri: Akıl oyunları kulübünde amacımız akıl oyunlarına ilgisi ve yeteneği olan öğrencileri bir araya getirmek ve bu alanda kendilerini geliştirmelerime yardımcı olmaktır.

Bu Sene Yaptığımız Etkinlikler: Üyelerimizle bir tarama yaptık, Çeşitli akıl oyunları ile ilgili çalışmalarda bulunduk.

Bu Sene Yapacağımız Etkinlikler: Şu ana kadar yaptığımız gibi Çarşamba günleri okul çıkışında çalışmalarımıza devam edeceğiz, Yarışmalara katılacağız, hatta sponsor bulabilirsek bir tane de biz düzenleyeceğiz.

Neden Bu Kulübü Seçmeliyim: Eğer akıl oyunlarıyla bir geçmişiniz olduysa ve buna devam etmek istiyorsanız veyahut ilginiz varsa ve öğrenmek istiyosanız sizi çalışmalarımıza bekleriz.

Kulüp Başkanları:Sude Temiz, Onat Köylüoğlu

Kulüp Rehber Öğretmenleri:Sedat Temel, Hakan Pekacar, Nurdan Tokatlı Çalgın, Selçuk Aycil

Yayın: 22.12.2016 - Güncelleme: 22.12.2016 13:52 - Görüntülenme: 412