TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZU KAZAN ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

ÖNCELİKLE OKULUMUZU KAZANAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PAYDAŞLARI TEBRİK EDİYORUZ.

2016 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞ VE İŞLEMLERİ 22 AĞUSTOS - 8 EYLÜL 2016 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER

1-Öğrencilerin yasal velileri Anne babalarıdır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velileri (Anne veya Baba) tarafından takip edilir.

2-Öğrenci ve velilerin kimlik fotokopileri.

3-2 Adet vesikalık fotoğraf.

4-Öğrenci dosyası (Okuldan temin edilecektir.)

5-II.Yabancı Dil seçim formu. (Okuldan temin edilecektir.)

6-Okul-öğrenci-veli sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.)

7-Hazırlık sınıfı muafiyet sınavı başvuru dilekçesi (9. sınıflarda açık kontenjan bulunması halinde istekli öğrenciler için.)

PYB PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ

1-2016 PYBS SONUCU BURLUK KAZANANLAR İLE MEZUN OLDUĞU OKULDA DEVLET BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN MEZUN OLDUĞU ORTAOKULDAN BURSLULUK EVRAKLARINI GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Yayın: 10.08.2016 - Güncelleme: 10.08.2016 18:15 - Görüntülenme: 5877