ÖNEMLİ DUYURU

2015 2016 ÖĞRETİM YILI YGS-LYS SINAVLARINA HAZIRLIK KURS PROGRAMI VE TAKVİMİ

ü  Okulumuzun düzenleyeceği YGS ve LYS Hazırlık Kursu 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak 24 Haziran 2016 tarihinde LYS son sınavlar öncesinde bitecektir.

ü  Kurs, Sayısal (Matematik ve Fen)  ve Eşit Ağırlık (Türkçe Matematik) alanlarında ve ilgili alanın tüm derslerinden açılacaktır.

ü  YGS ve LYS konularının tümü sınavlardan 1 ay önce bitirilecek ve son ay sorularla konu tekrarı ve denemelerle pekiştirme ve sınava hazırlık olarak geçirilecektir.

ü  Okulumuz öğrenci seviyesine uygun;

MEB’in uzman öğretmenleri tarafından hazırlanmış 40.000 soruluk soru havuzundan faydalanılacak.

Öğrenme sürecinde kullanılacak konu anlatım ve soru bankası, yaprak test grubu,

Tekrar ve ödevlendirmede kullanılacak yaprak test ve soru bankası grubu,

Son tekrar ve pekiştirme sürecinde kullanılacak soru bankası ve genel deneme grubu ile kurs öğretim programı öğretim, tekrar, yoğun ve her çeşit soru çözümü ve denemelerle ölçme yöntemiyle yürütülecektir.

ü  Yıl İçinde 25 YGS Denemesi 20 LYS denemesi ve her ay yapılacak KTT (Konu Tarama Testleriyle) öğrencilerimizin eksiklerini görme, sınav seviyesini tespit ve sınav deneyimini sağlama çalışmaları yapılacaktır.

ü  Okulumuz rehber öğretmenleri yönetiminde öğrencilerimize sınav rehberlik çalışmaları yapılacak ve okulumuza getirilecek profesyonel uzmanlarla sınav stresi, yönetimi ve diğer rehberlik çalışmalarıyla desteklenecektir.

KURS toplam 684 saat olacaktır.

ü  Kurs öğretmenleri ile ders öğretmenleri aynı öğretmenlerden atanmaya çalışılacak böylelikle dersle kurs uyumu sağlanmış olacaktır.

ü  Kurs öğretmeni; öğretmen talebi, öğrencinin isteği dikkate alınarak belirlenecektir.

ü  Kendi öğrencimizin, kendi düzeyi içindeki arkadaşlarıyla, yollarda zaman kaybı yaşamadan yoğun bir programla hazırlanacak oluşu programın en büyük avantajlarından biridir.

Kurs Programının Başlangıcı: 28 Eylül 2015 Pazartesi 15.40

Haziran: 4 Hafta

20 hafta.18 saat=360

38 Hafta.18 saat=684 saat

Kurs başvurusu için okul web sitesindeki örnek formu doldurup okulumuza 02.10.2015 tarihine kadar teslim etmeniz gerekmektedir.

OKUL İDARESİ

Yayın: 14.09.2015 - Güncelleme: 14.09.2015 10:58 - Görüntülenme: 4484