Nakil Yeterlilik Sınavı

Ara Sınıflar Nakil Yeterlilik Sınavı

Nakil Yeterlilik Sınavı ile ilgili açıklama:

•  Nakil yeterlilik sınavı ara sınıf öğrencileri için ve 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü yapılacak,  sınav saat 09.30´da başlayacaktır.
  •  Sınava girebilmek için nakil başvurusunun e-okul ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil başvurusu yapılmayan öğrenci sınava giremez.
  •  Sınava girecek öğrencilerin 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 09.00´da okulumuzda hazır bulunması gerekmektedir.
  •  Sınav, ingilizce hazırlık sınıfı okumamış öğrenciler için yapılacaktır. Önceki okulunda ingilizce hazırlık sınıfı okuyan ve başarılı olan öğrencilerin durumlarını gösterir belge/transkript ile okul idaremize başvurmaları gerekmektedir.
  •  İngilizce sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Ayrıca Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı sınavı da yapılır. Hazırlık Türkçe kitabına buradan ulaşabilirsiniz.
  •  Başka bir okulda hazırlık atlama sınavı ile üst sınıfa geçen ve nakil gelmek isteyen öğrenciler ancak okulumuz hazırlık atlama sınavında başarılı oldukları taktirde okulumuza kabul edilirler.
  • Öğrencilerin kimlik belgeleri ile kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.
Yayın: 26.07.2019 - Güncelleme: 10.09.2019 10:20 - Görüntülenme: 2575