KABATAŞLI GENÇ YAZARLAR, IOWA YOLCUSU

Internatıonal Writing Program for Young Writers (Genç Yazarlar için Uluslar arası Yazma Programı)’a kabul edilen 4 öğrencimiz yazarlık eğitimi almak üzere Iowa yolcusu. 18 Temmuz- 1 Ağustos tarihleri arasında Iowa Üniversitesi (ABD)’nde gerçekleştirilecek olan program,  farklı ülkelerden gelen 17-20 yaş arasındaki genç yazarları bir araya getirecek. Roman, hikaye, deneme, ve şiir gibi edebiyat  alanında gelecek vaat eden yetenekli genç yazarların kabul edildiği bu programa davet edilen öğrencilerimiz    Onur ÖZTEMİR,  Berfin Su KAZAKLI,  Nur BAŞÇI, ve Melis AKBAŞ’ın tüm masrafları ev sahibi ülke tarafından karşılanacaktır. Kabataş Erkek Lisesi Ailesi olarak öğrencilerimizi kutluyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 29.04.2015 - Güncelleme: 29.04.2015 11:55 - Görüntülenme: 1476