KABATAŞ KARİYER VE KİŞİSEL GELİŞİM GÜNLERİ

Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri

03.05.2016 Salı Günü Programı

09:30- 11:00

Eğitimci-Yazar   Koray VAROL     ‘ Başarı yolunda altın öğütler, 12. Sınıfta beni neler      bekliyor. ’

11:00-12:30

Elgiz HENDEN     Eğitim Koçluğu uygulamaları   ‘Yaşam Çarkı,  Zaman Tuzaklarımız, Hedef Koyma’

14:00-15:30

Ceyhun YILMAZ    Teknolji nasıl kullanılmaz?

Not:

Gün boyu üniversite tanıtım standları Hamdi Saver salonu lobisinde gezilebilecektir.

Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerimiz 2-3 Mayıs tarihlerinde okulumuzun  farklı bölümlerinde düzenlenen aktivitelerle gerçekleştirildi. Öğrencilerimize rehberlik servisimiz tarafından uygulanan anket sonucuna göre öne çıkan çeşitli bölüm ve üniversitelerin anlatıldığı panellerle, öğrencilerimizin meslek seçiminde daha bilinçli tercih yapmalarına imkan sağlamak amaçlandı.

Aynı zamanda paneller sonrasında farklı bilgi ve soruların yanıtlanabilmesi  için okulumuz bahçesinde 15 üniversitenin katılımıyla bölüm ve üniversite tanıtım standları kuruldu. İlgilenen öğrencilerimiz üniversite standlarını gezerek akıllarındaki soru işaretlerini giderme fırsatı buldular.

Yayın: 09.05.2016 - Güncelleme: 13.05.2016 10:36 - Görüntülenme: 429