Japonya ve Kanada İstanbul Başkonsolosları ile öğrencilerimiz bir araya geldi

Japonya İstanbul Başkonsolosluğu’nun özel davetlisi olarak 13. İstanbul Japon Filmleri Festivali & Osmanlı Sarayında Japon Rüzgarı Sergisi  Açılış Kokteyli’ne, Kabatas East Asia Project Yönetim Kurulu´ndan Başkan Berat Talay, Başkan Yardımcısı Pınar Mutluay, Genel Sekreter Yardımcıları Ceylin Özgür Erzen ve Doğa Çınar, Proje üyelerinden Onur Öztemir, Proje Danışman öğretmenleri Fahri Yavuz ve Ümit Kurt katıldı.

Japonya İstanbul Başkonsolosu Sayın Norio Ehara, eşi Sayın Shizue Ehara ve Başkonsolosluk çalışanları ile Kabatas East Asia Project Takım Üyeleri, fotoğraf çektirip Sayın Başkonsolosu Kabataş Erkek Lisesi´nde görmekten memnuniyet duyacaklarını belirttiler.

Ayrıca öğrencilerimiz Kanada İstanbul Başkonsolosu Sayın Ulric Shannon ile İngilizce sohbet edip kendisini Kanada ve Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesi hakkında seminer vermek üzere okulumuza davet etmiştir.

Yayın: 03.03.2017 - Güncelleme: 10.03.2017 12:08 - Görüntülenme: 709