Kas

Sayın velilerimiz birinci dönem veli öğretmen görüşmesi 3 ARALIK 2017 Pazar günü saat:10.30 da her öğrencinin kendi sınıfında yapılacaktır.

Ekm

Genel Müdürlüğümüze bağlı hazırlık sınıfı bulunan okullarda 1 inci yabancı dil dersini İngilizce olarak öğrenim gören hazırlık sınıfı öğrencilerinin; İngilizce okuma-anlama, dinleme-anlama, konuşma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi, kendini ifade etme, iletişim kurma, iş birliği yapma ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi, kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayarak yabancı dil öğrenmeye yönelik bilgi, beceri ve tutumları ile yabancı dildeki kelime dağarcıklarının zenginleştirilerek öğrenci odaklı ve çok yönlü öğrenme ortamlarında gündelik hayatta ihtiyaçları olan yabancı dil konuşma becerilerinin geliştirilmesi, iletişim kurma ve etkileşim becerilerinin artırılması amacıyla "Söz Sende" İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Serbest Konuşma Yarışması düzenlenmiştir.

Ekm

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şermin TAVUKÇU tarafından verilen judo kursumuz her çarşamba 15.00 - 17.00 arası

Ekm

GÜZEL ÜLKEMİZİN VE İSTANBUL´UN FARKLI YERLERİNDEN GELİP ARAMIZA YENİ KATILAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DÜZENLİYECEĞİMİZ ROZET TÖRENİMİZE BÜTÜN HAZIRLIK SINIFI VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

YER:HAMDİ SAVER SALONU

TARİH:23/10/2017

SAAT:10.00

Eyl

Kıymetli Velilerimiz,

Kabataş Erkek Lisesi Okul Aile Birliği’nin yıllık olağan Genel Kurul toplantısı 15.10.2017 pazar günü saat 11:00´de Hamdi Saver Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk şartı aranmaksızın katılanların çoğunluguyla karar alınmak üzere 22.10.2017 Pazar günü saat 11:00’ de yapılmasına karar verildi.

Saygıdeğer velilerimizin katılımını, saygıyla arz ederiz.

Eyl

SAYIN VELİLERİMİZ YEMEKHANEDEN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİNE İLİŞKİN FORM EKTE SUNULMUŞTUR.

ÖNEMLİ: YEMEKHANE KONTENJANLA SINIRLI OLUP BAŞVURU ÖNCELİĞİNE GÖRE KAYIT YAPILACAKTIR.

Ağu

OKULUMUZU KAZANAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PAYDAŞLARI TEBRİK EDİYORUZ.

2017 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞ VE İŞLEMLERİ 14 AĞUSTOS - 8 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER

1-Öğrencilerin yasal velileri anne babalarıdır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velileri (Anne veya Baba) tarafından takip edilir.

2-Öğrenci ve velilerin kimlik fotokopileri.

3-2 Adet vesikalık fotoğraf.

4-Öğrenci dosyası (Okuldan temin edilecektir.)

5-II.Yabancı Dil ve Resim/Müzik dersi seçim formu. (Okuldan temin edilecektir.)

6-Okul-öğrenci-veli sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.)

7-Hazırlık sınıfı muafiyet sınavı başvuru dilekçesi (9. sınıflarda açık kontenjan bulunması halinde istekli öğrenciler için.)

8-Öğrenci bilgi formu.

PYB PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ

2017 PYBS SONUCU BURLUK KAZANANLAR İLE MEZUN OLDUĞU OKULDA DEVLET BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN MEZUN OLDUĞU ORTAOKULDAN BURSLULUK EVRAKLARINI GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Ekm

Okulumuz yatakhane binası ve ek eğitim binamızda sürmekte olan tadilat nedeniyle  ortaokullara yönelik geçtiğimiz yıl sürdürmüş olduğumuz tanıtım faaliyetlerini bu eğitim öğretim yılında gerçekleştiremeyeceğimizi belirtiriz.

Kurumuzu tanımak adına aşağıda yer alan video, görsel ve basılı materyalden faydalanarak öğrenci ve velilerin bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılayabileceksiniz.

Tem

Okul Pansiyon binamızın restorasyona girmesi nedeniyle 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren kız öğrencilerimiz Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonunda kalmaktadır.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için il dışından gelip okulumuza kayıt yaptıracak kız öğrencilerimiz bu kuruma yönlendirilecektir.

Adres:Dereboyu Cad No 24 Ortaköy 8211 Beşiktaş / İSTANBUL

OKUL TANITIM PROGRAMLARIMIZ

3-20 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA  SAAT:11.00´DA ADNAN DİNÇER SALONUNDA YAPILACAKTIR.