OKUL TANITIM PROGRAMLARIMIZ İÇİN

13-14-15-16 HAZİRAN 2017 TARİHLERİNDE SAAT:11.00 ADNAN DİNÇER SALONUNDA YAPILACAKTIR.TANITIMLARA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ HAFTALIK PLANLANIP BU SAYFADAN DUYURULACAKTIR.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS SEÇİMLERİ BAŞLADI

Öğrencilerimize ders seçimi için hazırlamış olduğumuz dilekçeler ve seçim çizelgesi dağıtıldı. Ders seçim çizelgesi Okulumuzun vizyonu, öğrencilerimizin ihtiyaçları dikkate alınarak; 4 yıl boyunca alabilecekleri dersler sınıf özelliklerine uygun olarak okul idaresi ve rehberlik servisi işbirliği ile düzenlenmiştir.

İl dışında bulunan velilerimiz ders seçim dilekçesini buradan indirerek doldurup imzalayıp

0212 260 46 53 numaralı faxa yada 456448@meb.k12.tr e-mail adresine gönderebilirsiniz.

Ock

Çeşitli nedenlerle sınavlara katılamayan öğrencilerimiz için düzenlenen mazeret sınav programı ekte sunulmuştur.

Ock

Kas

Sayın Velilerimiz 1. dönem veli toplantımız 4 Aralık Pazar Günü Saat:10.00 da yapılacaktır

Kas

Ekm

Velilerimizle tanışma ve Okul Aile Birliği seçim toplantımız 30 EKİM 2016 Pazar günü Saat:11:00 Adnan Dinçer salonunda yapılacaktır tüm velilerimize duyurulur.