Nakil ile ilgili açıklama;

1.    ARALIK ayı nakil sınavı 31.12.2018 Pazartesi günü yapılacak ve sınav saat 09:00´da başlayacaktır.

2.    Sınava girebilmek için nakil başvurusunun öğrencinin kendi okulundan e-okul üzerinden ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil başvurusu yapmayan öğrenci sınava alınamaz.

3.    Sınava girecek öğrencilerin 31.12.2018 Pazartesi günü en geç saat 08:45´da okulda hazır bulunması gerekmektedir.

4.    Sınav, Hazırlık sınıfı okumamış olup okulumuza nakil gelmek isteyen öğrenciler için yapılacaktır. Önceki okulunda hazırlık sınıfı okuyan ya da hazırlık atlama sınavında başarılı olan öğrencilerin durumlarını gösterir belge/transkript ile okul idaremize başvurmaları gerekmektedir.

Sınavlar;

a)      İngilizce Yazılı

b)      İngilizce Sözlü

c)       Türkçe Yeterlilik sınavı şeklinde yapılacaktır.

5.    Öğrencilerin kimlik kartları ile kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.

Selman KÜÇÜK

Okul Müdürü

Ara

Kabataş Erkek Lisesi olarak bu yıl MUN konferansımızı 26-29 Nisan’da düzenliyoruz.

Kas

Okulumuzda hem öğrencilik hem de öğretmenlik yapmış olan şair Behçet Necatigil anısına düzenlediğimiz liseler arası şiir yazma yarışmasının 9.sununun ödülleri şairimizin ölüm yıldönümü de olan 13 Aralık 2018´de sahiplerini bulacak. Davetlisiniz.

Kas