T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kabataş Erkek Lisesi

GENÇ LİDERLİK KULÜBÜMÜZ

KULÜBÜN ADI: Genç Liderlik Kulübü
KURULUŞ AMACI, HEDEFLERİ:
 Kabataş Erkek Lisesi Genç Liderlik Kulübü´nün kuruluş amacı, gelecekte her alanda lider olabilecek potansiyele sahip olan Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerinin liderlik yeteneklerini keşfedip geliştirmeye yönlendirmek ve gerçek rol modeller göstererek desteklemektir.
 Bu amaca ulaşmak için liderlik, diksiyon ve beden dili eğitimleri alacağız. Aynı zamanda farklı alanlarda liderlik yapmış kişilerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz konferanslarla da öğrencilere gerçek hayattan rol modeller göstereceğiz.
YAPMIŞ OLDUĞUMUZ FAALİYETLER:
Deneysel Liderlik eğitimlerimize 2017 yılının ekim ayında başladık. Sekiz farklı bölümden oluşan eğitimlerimizin 6 tanesini ilk dönem boyunca gördük.
Arçelik CFO´su Polat Şen ve CNN Ekonomi Müdürü Emin Çapa´ nın konuk edildiği iki farklı liderlik konferansı gerçekleştirdik.
YAPILMASI PLANLANAN FAALİYETLER:
İkinci dönemde lider kişilik özellikleri kapsamında, insanlara hitap kısmına yönelik olarak beden dili ve diksiyon eğitimleri alacağız.
Ve ayrıca bize yol gösterici olacağını düşündüğümüz iki farklı lider rol modelin katılımıyla konferanslar hazırlayacağız.
NEDEN BU KULÜBÜ SEÇMELİYİM:
Geleceği şekillendirmede en büyük rol kuşkusuz liderlerindir. Kişi şekillendirmeye ilk olarak kendinden ve hayallerinden başlar. Eğer sen de hayallerinin dünya üzerinde bir etkisi olsun istiyorsan lider olmayı istemek için büyük bir sebebin var demektir. Bu noktada Kabataş Erkek Lisesi Genç Liderlik Kulübü olarak sana birçok fırsat sunabiliriz.
KULÜP BAŞKANI: Beyza Nurbanu Akyol
KULÜP REHBER ÖĞRETMENİ: Orhan Tekin

 

 19-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2018 - Güncelleme: 09.01.2022 18:16 - Görüntülenme: 1306
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
liderlik,