DÜŞÜN YAZ FELSEFE YAZISI YAZMA YARIŞMASINDA İKİ ÖĞRENCİMİZ FİNALE KALMIŞTIR.

KABATAŞ ERKEK LİSESİ  DÜŞÜN YAZ - 2016 FELSEFE YAZISI YAZMA YARIŞMASINDA İKİ ÖĞRENCİSİYLE FİNALDE

İzmir Felsefeciler Derneği’nin bu sene üçüncüsünü düzenlediği  Düşün Yaz - 2016  Felsefe Yazısı Yazma Yarışması’na Türkiye genelinden 1248 öğrenci katılmıştır. İlk 2 aşaması  internet üzerinden online olarak aralık ve mart aylarında yapılan yarışmada, en yüksek puan alan 25 öğrenci finale kalmıştır. Okulumuzdan iki öğrencimiz Düşün Yaz 2016 finaline katılım başarısı göstermiştir.  Yekta Nedim  AKINCI  ve  Ayşe  Alev  GÜNDOĞDU, 28 Mayıs 2016’da İzmir Amerikan Koleji’nde yapılacak olan finalde okulumuzu temsil edeceklerdir. Felsefe kulübü ve Kabataş Erkek Lisesi ailesi olarak arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi kutluyor, finalde başarılar diliyoruz. Yarışma hakkında daha fazla bilgi için www.dusunyaz.com.  ziyaret edebilirsiniz.

Yayın: 25.04.2016 - Güncelleme: 25.04.2016 13:43 - Görüntülenme: 560