DÜŞÜN – YAZ 2015 FELSEFE DENEME YARIŞMASININ BİRİNCİSİ KABATAŞ ERKEK LİSESİ’NDEN

Felsefe

İzmir Felsefeciler Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen DÜŞÜN-YAZ 2015 Felsefe Deneme Yarışmasına Türkiye genelinden 1428 lise öğrencisi kayıt yaptırmıştır. İlk iki aşaması aralık ve mart aylarında  internet üzerinden on-line olarak yapılan yarışmanın finaline en yüksek puan alan ilk 25 öğrenci davet edilmiştir. Okulumuzdan Onur ÖZTEMİR, Berfin Su KAZAKLI, Berkalp ALTAY ve Ceren MENGİ finale kalan 25 öğrenci arasına kalma başarısını göstermişlerdir. 30 Mayıs 2015’te İzmir Amerikan Koleji’nde yapılan final yarışmasında  9/E sınıfından Onur ÖZTEMİR 100 üzerinden 95 puan alarak  1.  olmuştur. Finalde Berkalp ALTAY, 6., Berfin Su KAZAKLI 13. ve Ceren MENGİ 24. Olmuştur.  Tüm öğrencilerimizin eleme aşamalarından final sonuna  kadar göstermiş oldukları üstün çalışma ve başarılarından dolayı Felsefe Kulübü ve Kabataş Erkek Lisesi ailesi olarak kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Düşün-Yaz  Yarışması ile ilgili daha çok bilgi, final fotoğrafları ve öğrencilerin final yazılarını  görmek için  dusunyaz.com ‘u  ziyaret edebilirsiniz.

Yayın: 11.06.2015 - Güncelleme: 11.06.2015 11:48 - Görüntülenme: 1616