Dünyanın 7 Kıtasındaki İnsanlara Yönelik Projemiz için Orhan Gencebay Okulumuza Geliyor

Dünyanın 7 kıtasında yaşayan tüm insanlara yönelik Projemiz kapsamında Orhan Gencebay’a Projemizi anlatan ve okulumuza daveti içeren mektubu öğretmen ve öğrencilerimiz takdim etmiştir. Sayın Gencebay, Projemizi dikkatle dinlemiş ve okulumuza geleceğinin sözünü vermiştir.

23 - 24 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul’da toplanan Birleşmiş Milletler Dünya İnsani Zirvesi’nde belirtilen  “Dünya genelinde 130 milyonun üzerinde insan yaşamak için insani yardıma ihtiyaç duymaktadır” ifadesi kapsamında Dünya genelinde ihtiyaç sahibi insanlara din, dil, ırk ayrımı gözetmeden yardım edilmesine vesile olunması için tasarlanan Proje, Sayın Gencebay’ın da bulunduğu bir ortamda Kabataş Erkek Lisesi tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır.

28-03-201828-03-2018

Yayın: 28.03.2018 - Güncelleme: 28.03.2018 14:53 - Görüntülenme: 402