Aralık Ayı Nakil Kabul Sınavı

Nakil ile ilgili açıklama;

1.    ARALIK ayı nakil sınavı 31.12.2018 Pazartesi günü yapılacak ve sınav saat 09:00´da başlayacaktır.

2.    Sınava girebilmek için nakil başvurusunun öğrencinin kendi okulundan e-okul üzerinden ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil başvurusu yapmayan öğrenci sınava alınamaz.

3.    Sınava girecek öğrencilerin 31.12.2018 Pazartesi günü en geç saat 08:45´da okulda hazır bulunması gerekmektedir.

4.    Sınav, Hazırlık sınıfı okumamış olup okulumuza nakil gelmek isteyen öğrenciler için yapılacaktır. Önceki okulunda hazırlık sınıfı okuyan ya da hazırlık atlama sınavında başarılı olan öğrencilerin durumlarını gösterir belge/transkript ile okul idaremize başvurmaları gerekmektedir.

Sınavlar;

a)      İngilizce Yazılı

b)      İngilizce Sözlü

c)       Türkçe Yeterlilik sınavı şeklinde yapılacaktır.

5.    Öğrencilerin kimlik kartları ile kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.

Selman KÜÇÜK

Okul Müdürü