31. Uluslararası Epilepsi Kongresi

Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri Duygu Esenkar ve Mehmet Can Doğan ve okulumuz mezunu Serdar Akkol 31. Uluslararası Epilepsi Kongresi’nde (IEC) lise düzeyinde sunum yapan ilk öğrenciler oldu. Kongreye lise düzeyinde sadece Kabataş Erkek Lisesi katılırken, bu çalışmalarla geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi amaçlanıyor.

International Bureau for Epilepsy (IBE) ve International League Against Epilepsi (ILAE) tarafından organize edilen kongre 5-9 Eylül´de tarihlerinde düzenlenmiştir.

Dünyanın önde gelen epilepsi uzmanları ve araştırmacılarının da katıldığı kongrede, akademik oturumlar, tartışmalar, konferanslar, öğretim programları düzenlendi.

Öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz.

Fatih GÜLDAL

Kabataş Erkek Lisesi